Dijous 1 de novembre se celebrarà la tradicional ofrena floral al cementiri a càrrec de representants del consistori. L’acte també inclourà la lectura d’una poema sobre la Guerra Civil i l’actuació de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas de Masquefa.

Amb motiu de la festa de Tots Sants, l’Ajuntament de Masquefa ampliarà l’horari d’obertura del Cementiri Municipal. Amb l’objectiu que els masquefins puguin homenatjar els seus difunts amb la màxima tranquil·litat i comoditat possible, el consistori mantindrà obert l’equipament des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda, de forma ininterrompuda, durant els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre.

D’altra banda, dijous 1 de novembre, diada de Tots Sants, es durà a terme la tradicional ofrena floral al cementiri a càrrec de representants de l’Ajuntament. El programa d’actes, que arrencarà a les 11 del matí, inclou la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la Guerra Civil i una emotiva actuació musical a càrrec de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas de Masquefa.