Masquefa tindrà més de 250 noves places d’aparcament. Algunes d’aquestes places ja han estat creades i d’altres seran una realitat en els mesos vinents. Les 250 noves places es distribueixen en sis zones d’aparcament situades en punts estratègics de la vila. Alguns dels aparcaments s’han fet al centre del municipi, on es concentra bona part dels comerços, per facilitar la realització de compres i gestions.
 
Concretament, s’han fet nous aparcaments al Passatge de la Via, al carrer Rogelio Rojo, a l’avinguda de Catalunya i a l’avinguda del Maresme (on s’estant habilitant dos pàrquings). A més, l’Ajuntament està fent també ja una altra zona d’aparcament al carrer Garbí, que properament entrarà en funcionament.
 
Zona blava gratuïta
D’altra banda, per facilitar la realització de compres i gestions al centre de Masquefa, el Consistori ja va habilitar al carrer principal (des del carrer Crehueta fins al carrer Major) una zona blava gratuïta.
 
En aquests aparcamets els conductors poden estacionar-hi el seu vehicle un màxim d’una hora, ja que així s’afavoreix la rotació de cotxes. En estacionar-hi cal deixar en un lloc visible del cotxe un rellotge que es pot trobar als comerços i a les dependències municipals i indicar-hi l’hora d’arribada. A més, per facilitar el pas dels vianants, al carrer principal s’ha eliminat la quinzena de places d’aparcament que estaven autoritzades damunt la vorera.