El Centre Tecnològic Comunitari continua consolidant-se com un exemple a seguir per a d’altres administracions i institucions, fins i tot d’arreu de l’estat. Una delegació de l’Ajuntament de Màlaga va desplaçar-se aquest dilluns expressament fins a Masquefa per visitar l’equipament. El consistori andalús es va mostrar especialment interessat en l’accessibilitat del CTC i en el seu pioner espai amb material tecnològic adaptat per a persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica i sensorial.

La delegació andalusa, encapçalada pel regidor d’Accessibilitat de l’Ajuntament malagueny, Raúl López, va ser rebuda per l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i la responsable del CTC, Carol Villanova. Posteriorment va recórrer totes les instal•lacions del Centre Tecnològic per prendre nota dels diversos serveis que aquest posa a disposició dels vilatans i vilatanes, els emprenedors i les entitats.

Pioner servei per a discapacitats
Els representants de l’Ajuntament de Màlaga van quedar grataments sorpresos pel potencial de l’espai de formació i lliure navegació Masquef@ula, el qual compta amb aparells adaptats d’última generació que permet a les persones discapacitades navegar a Internet, i fer-ho al costat de la resta d’usuaris, fet que afavoreix la seva integració.