El consistori es dota, per primera vegada, d’un compte oficial en aquesta xarxa social amb la finalitat de fer arribar a la població informació local d’interès.

Aquest mes de febrer l’Ajuntament de Masquefa ha impulsat un compte oficial a la xarxa social Instagram amb l’objectiu de facilitar el contacte i la comunicació directa amb la població.

Qualsevol usuari d’Instagram que cerqui @AjMasquefa es trobarà amb el compte oficial que el consistori ha habilitat en aquesta xarxa social. L’objectiu és aprofitar la gran implantació, creixement i popularitat d’Instagram per obrir un nou canal de comunicació amb els veïns. A través d’aquest perfil es difondran continguts d’interès general com notícies, activitats lúdiques i culturals o informacions dels diferents serveis municipals.

El nou perfil oficial de l’Ajuntament a la xarxa social Instagram se suma als ja existents a les plataformes Facebook i Twitter, que també ofereixen als veïns una aproximació a l’actualitat del municipi i un canal de comunicació directa amb l’administració.