El consistori aposta, a través d’aquesta adhesió, per seguir millorant les oportunitats educatives dels infants i joves del municipi.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat  21 de setembre per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament de Masquefa a l’Aliança Educació 360, una xarxa d’institucions públiques i entitats diverses que té com a objectius la millora de les oportunitats educatives de tota la població en tots els temps i espais de la seva vida; la connexió entre el temps lectiu i el no lectiu, així com entre els diversos àmbits educatius; i l’accés a noves oportunitats educatives en condicions d’equitat i sense exclusions.

L’Aliança Educació 360 està impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona. Els criteris per a l’adhesió són: assumir el manifest dels participants en l’Aliança 360; el compromís per al desenvolupament d’iniciatives d’Educació 360 al mateix territori; i nomenar representants polítics i tècnics per a les tasques d’interlocució amb l’Aliança Educació 360.

Lenny Abreu, regidora d’Educació, emmarca aquesta adhesió en la voluntat de l’Ajuntament de “d’avançar en la implementació al poble de projectes que millorin les oportunitats educatives de tots els nostres infants i joves, amb especial atenció als sectors més vulnerables”.