Els treballs formen part del Pla de Millores de les Urbanitzacions i el Pla d’Asfaltat del 2018.

Aquest mes de gener s’han reprès les obres de millora de la urbanització masquefina de Can Parellada. Els nous treballs de reparació en aquesta zona del municipi consisteixen en la substitució de l’asfaltat que, amb el lògic pas dels anys i el desgast conseqüent, s’ha anat malmetent.

Les obres -amb un pressupost de 246.000€– impliquen una superfície de 25.000m2 i s’inclouen en el Pla de Millores de les Urbanitzacions i el Pla d’Asfaltat del 2018 que l’Ajuntament de Masquefa ha iniciat aquest mes de gener. Així, l’actuació s’està duent a terme als carrers Manresa, Tenis, Hostalets Can Parellada, Pica d’Estats, Doctor Fleming, Técnica, Monistrol de Montserrat, del Pi i Josep Maria Valls; als passatges Pla i Macabeu; i a l’avinguda Can Marcet. En paral·lel, el consistori també actua al carrer Rogelio Rojo on es duu a terme una renovació de l’asfalt d’aquesta via del nucli del municipi que implica un total de 4.500 metres quadrats.

L’Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració per part dels veïns de la zona en el desenvolupament d’aquestes tasques necessàries per al bon manteniment de la via pública.