Aquesta setmana han començat els treballs d’arranjament a la Font del Roure. Un cop finalitzin, les obres d’asfaltat es traslladaran a Can Parellada i a la resta de zones malmeses del municipi.

La gestió eficaç de les necessitats del dia a dia i el manteniment d’una via pública de qualitat ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats del govern municipal. En aquest sentit, aquesta setmana han començat les obres d’arranjament a la Font del Roure.

Els treballs de reparació en aquesta zona del municipi consisteixen en la substitució de l’asfaltat que, amb el lògic pas dels anys i el desgast conseqüent, s’ha anat malmetent. Per tot plegat, amb la voluntat de donar resposta a les necessitats dels veïns de Masquefa i de les famílies i infants de l’ESC Font del Roure i actuar ràpida i eficaçment abans de la represa de l’activitat escolar en aquest centre educatiu, la Regidoria d’Obres i Serveis actua preventivament fent un canvi d’asfaltat.

Amb aquests treballs a la Font del Roure l’Ajuntament dóna el tret de sortida al Pla de Millores de les Urbanitzacions i el Pla d’Asfaltat del 2017. Un cop finalitzin les obres, el consistori també actuarà a Can Parellada i a la resta de zones malmeses del municipi. En paraules del regidor d’Obres, Serveis i Via Pública, Enrique Gómez, aquesta actuació és “una feina de posada a punt totalment necessària per garantir la seguretat de les famílies i els estudiants de l’escola Font del Roure i per facilitar el trànsit rodat i a peu per aquesta zona de pas”.

En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració per part dels veïns de la zona en el desenvolupament d’aquestes tasques necessàries per al bon manteniment de la via pública.