El nou equipament exterior s’habilitarà al costat de la piscina coberta del camp de futbol i permetrà ampliar l’oferta lúdica i esportiva durant els mesos d’estiu.

En paral·lel a les obres de construcció de la coberta de la piscina municipal del camp de futbol, iniciades a principis d’aquest 2018 i que ja encaren la seva recta final, l’Ajuntament endega aquest mes de novembre un nou projecte amb l’objectiu de dignificar aquest eix neuràlgic de l’activitat lúdica i esportiva del municipi i ampliar i diversificar l’oferta d’activitats que s’hi duen a terme durant els mesos d’estiu.

Així, recentment el consistori masquefí ha encarregat la redacció del projecte de construcció d’una nova piscina descoberta exterior a la zona esportiva, annexa a la piscina coberta del camp de futbol.

L’equipament, d’eminent caràcter lúdic gràcies a una estructura dissenyada especialment per que en puguin fer ús tots els usuaris, permetria complementar l’oferta de bany que té lloc durant els mesos estiuencs i donar resposta a la demanda creixent d’espais on poder realitzar aquest tipus d’activitat.