Amb el lema ‘Remodelem junts la plaça, comptem amb tu!’, l’Ajuntament de Masquefa inicia un procés de participació ciutadana amb l’objectiu de remodelar la plaça Josep Mª Vila, coneguda popularment com la Plaça de l’Estació. Enguany s’ha realitzat una primera fase de remodelació d’aquesta plaça per poder-la estrenar per la Festa Major, fet que ha permès mantenir la festa en aquest indret emblemàtic i no haver de desplaçar-la.

Ara l’Ajuntament inicia aquest procés participatiu vinculant per tal de dur a terme una segona fase de remodelació, i ho vol fer amb les millors idees de tothom. Vol fer les millores necessàries per actualitzar-la des del punt de vista urbanístic i que sigui una plaça on tothom s’hi trobi a gust i reconegut, especialment totes les entitats i grups que representen la diversitat cultural de Masquefa.

(Descarregueu-vos el díptic informatiu)

(Descarregueu-vos el full_de_consulta)

Fases del procés

Fase I: Preguntar a tothom, que vulgui participar, com vol remodelar la plaça i quines activitats s’hi haurien de poder fer.

Fase II: Dialogar i acordar amb les entitats, col·lectius i totes les persones interessades les propostes recollides i millors opcions.

Fase III: Elaborar tècnicament dues o tres propostes, tenint en compte les aportacions dels veïns, i alhora que siguin realitzables i assumibles. I portar a terme una votació popular entre les propostes possibles.

Fase IV: Divulgació del disseny final i terminis d’execució.

Calendari

Del 20 al 31 d’octubre: recollir, omplir i lliurar el full de consulta en els punts habilitats a l’Ajuntament, el Casal d’Avis, el Casal de Joves, la Biblioteca i Ràdio Masquefa.

Dia 20 de novembre, a les 19.30h, a la Sala d’Actes del CTC: trobada participativa entre entitats, col·lectius i vilatans per debatre les propostes

Dia 4 de desembre, a les 19.30h, al Casal d’Avis: trobada i votació popular entre les dues o tres propostes realitzables i assumibles.

L’Ajuntament de Masquefa us anima a participar en aquest procés de participació.

Trobareu més informació a la revista municipal Masquefa Batega d’aquest mes d’octubre, les cartelleres municipals, els comerços i els perfils de facebook del Casal de Joves, la Biblioteca, Ràdio Masquefa i el CTC.