L’Ajuntament va oferir dilluns una recepció institucional al primer equip del Futbol Club Masquefa per felicitar-lo per la consecució, el 23 de juny, de la Copa de la Lliga. Es tracta d’un campionat organitzat per Televisió de Vilafranca amb la col·laboració dels Consells Comarcals de l’Anoia, el Penedès i el Garraf, i en què han participat equips de totes tres comarques al llarg de quatre caps de setmana.

El president del FC Masquefa, Juan Llamas, l’entrenador del primer equip, José Luís ‘Piti’, i una representació dels jugadors van oferir dilluns als representants municipals el trofeu de campions, que van conquistar després de derrotar en la final un altre equip anoienc, la Unió Esportiva Calaf. El guanyador es va haver de decidir en la loteria dels penals, ja que el partit, molt igualat, va acabar amb empat a 2 gols en el marcador.

Els futbolistes van ser rebuts per l’alcalde, Xavier Boquete i el regidor d’Esports, Carles Pérez, a més dels regidors Carles Mernissi, Carles Ventura, Brigit Blázquez i Rosa Hernández, també consellera d’Esports del Consell Comarcal de l’Anoia. Els representants municipals van felicitar el Futbol Club Masquefa pel títol i els van encoratjar a continuar amb la seva tasca.

El president del FC Masquefa, Juan Llamas, va desvelar que estava convençut des del primer dia que aconseguirien aquest títol, ja que tot l’equip s’havia conjurat per dedicar-lo al futbolista ‘Jaumeta’, que precisament el dia que començava el torneig va haver de ser ingressat per motius de salut.

Llamas també va afirmar que l’objectiu del FC Masquefa per a la propera temporada és aconseguir l’ascens a la Tercera Categoria. Per aconseguir-ho disposarà d’una plantilla “molt jove, amb jugadors que procedeixen del juvenil”, que es reforçarà amb algunes incorporacions, entre aquestes la de ‘Tete’, un experimentat jugador que procedeix de l’equip de veterans masquefí. De fet ‘Tete’ va ser decisiu en la final de la Copa de la Lliga, ja que en el darrer sospir del partit va marcar, des del mig del camp, l’empat a 2 gols que permetia als masquefins plantar-se a la tanda de penals que els va acabar donant la victòria davant del Calaf.