L’Ajuntament de Masquefa va oferir, dilluns, una recepció oficial als jugadors del Futbol Sala Synaudy Espardenya Jordi Torras i Rafa García, que el cap de setmana passat van disputar amb la selecció catalana, a Polònia, la fase classificatòria per al Campionat d’Europa que es jugarà al març.

 L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, van donar la benvinguda als dos primers jugadors internacionals de Masquefa en competicions oficials, i els van felicitar pel seu excel·lent paper amb el combinat català. Uns i altres van brindar amb cava per aquest èxit esportiu, amb l’esperança que sigui el primer de molts més.

Jordi Torras i Rafa García van valorar molt positivament l’experiència i van explicar que continuaran esforçant-se al màxim per aconseguir novament la confiança del seleccionador català. La selecció catalana podria aconseguir finalment la classificació per al Campionat d’Europa de Futbol Sala que es jugarà a Bèlgica, després d’haver acabat la fase classificatòria jugada a Polònia com a segona de grup, empatada a punts amb Bielorússia. A terres poloneses, el combinat que entrena Joan Antoni Fernández va imposar-se amb claredat a la selecció amfitriona, i després va golejar el combinat de Santa Helena (7 a 3), en un partit en què Jordi Torras i Rafa García, que van formar en el cinc inicial, van ratllar a un gran nivell. En el tercer partit, però, Catalunya no va poder passar de l’empat a 3 gols davant de Bielorússia. Els catalans van ser víctimes d’un nefast arbitratge.