L’Ajuntament de Masquefa va acordar, en la Junta de Govern del dilluns 12 de maig, concedir una subvenció de 10.000 euros a l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural per finançar part dels treballs d’adequació i millora necessaris perquè la piscina propietat de l’entitat –l’única d’ús públic que hi ha a Masquefa- pugui obrir aquest estiu, garantint així aquest servei al conjunt dels masquefins.

Els treballs de millora que s’hi han de fer per poder solucionar diverses deficiències ascendeixen a 15.300 euros, segons els pressupostos que la mateixa entitat ha presentat a l’Ajuntament fins a data d’avui. Els treballs contemplen, entre altres, la localització de fugues d’aigua en les canonades i el vas de la piscina, la modificació del quadre general, i la reparació i substitució d’instal·lacions.

En contraprestació per aquesta col·laboració econòmica, l’Alzinar permetrà l’accés gratuït a la piscina als infants i joves que aquest estiu participaran en el Casal d’Estiu i el Juliol Actiu que organitza i gestiona el Centre d’Esplai Giravolt en conveni amb l’Ajuntament.

Des de fa anys l’Ajuntament col·labora en el finançament del manteniment de la piscina de l’Alzinar en tractar-se de l’única que hi ha a Masquefa oberta al públic en general. D’acord amb aquesta col·laboració, l’entitat ja ve aplicant mesures com, per exemple, la gratuïtat de l’entrada a la piscina per a les famílies i persones derivades des dels Serveis Socials.