L’Ajuntament de Masquefa va retre divendres un càlid i emotiu homenatge a Daniel Mas, actualment responsable de manteniment i jardineria a les llars d’infants, pels seus 25 anys treballant al Consistori. Mas, el ‘manetes de les escoles’, com ell mateix es defineix, va estar acompanyat en l’acte per la seva família i companys de feina, així com també per representants polítics.

L’alcalde, Xavier Boquete, va definir Mas “com un home del poble i per al poble” i va agrair-li sincerament la seva “dedicació i constància” a la feina i als masquefins i masquefines. També va destacar que “no tothom pot dir que porta 25 anys treballant en un mateix lloc” i va recordar algunes de les diverses funcions que ha fet a l’Ajuntament.

Per la seva banda, Daniel Mas, que anteriorment havia treballat a la Brigada Municipal, va fer públics els seus agraïment a la seva mare, “per haver-me parit”, a la seva dona i fills, “per aguantar-me tot aquest temps”, i als seus companys i companyes de feina i tot l’equip d’Educació de l’Ajuntament, “perquè saben valorar i apreciar les persones cada dia”. També va tenir un record “per als qui ja no hi són: el ‘Vale’, el Jaime, i el Jose”.

Daniel Mas va rebre de mans de l’alcalde una placa commemorativa i una gratificació econòmica per aquests 25 anys a l’Ajuntament. El Consistori també va lliurar un ram de flors a la seva mare i la seva dona.