A partir del 6 de novembre tots els veïns que ho vulguin podran utilitzar lliurement les instal·lacions per a la pràctica esportiva. La pista es podrà utilitzar entre setmana (de les 15 h. a les 23 h.) i durant els caps de setmana i festius (de les 10 h. a les 23 h.).

Amb l’objectiu d’acostar i fomentar l’activitat esportiva i els valors que ens són inherents entre els veïns del municipi i oferir al conjunt dels masquefins nous equipaments de primer nivell i adaptats on poder desenvolupar amb comoditat la pràctica esportiva, l’Ajuntament i l’Institut de Masquefa han arribat a un acord per obrir a tota la ciutadania l’ús de la pista esportiva exterior i descoberta del centre.

La instal·lació ha estat sotmesa a diversos treballs d’arranjament al llarg de les darreres setmanes per garantir la seguretat de les persones que en facin ús i per limitar l’entrada a l’edifici de l’institut quan aquest estigui tancat.

El regidor d’Esports, Enrique Gómez, afirma que “es tracta de convertir una pista d’un centre educatiu en una pista pública perquè la pugui utilitzar tothom un cop acabin les classes”. Gómez explica que “s’ha adequat un segon accés a les pistes perquè quedin obertes, però, alhora, es garanteixi la seguretat de l’edifici”.