El projecte, elaborat per l’Ajuntament a proposta de la Xarxa d’Infància i Adolescència, oferirà a partir del mes de gener acompanyament a l’estudi i activitats educatives a infants i joves dels 6 als 15 anys.

L’Ajuntament de Masquefa ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb la Fundació Bancària “la Caixa” per al finançament d’una part del projecte socioeducatiu que el consistori impulsarà al municipi a partir del mes de gener del 2017.

Es tracta d’un pla elaborat per les Regidories de Joventut, Benestar social i Educació i que neix a proposta de la Xarxa d’Infància i Adolescència de Masquefa i dels centres educatius i agents socials que en formen part. El projecte permetrà, a partir del mes de gener, oferir al municipi un servei socioeducatiu adreçat a infants i joves entre 6 i 15 anys que combinarà acompanyament a l’estudi i activitats educatives.

Amb l’objectiu d’enfortir aquest pla social i educatiu, l’Ajuntament va presentar el projecte a una de les convocatòries que l’Obra Social “la Caixa” ha impulsat enguany -a la categoria de “Interculturalitat i acció social 2016”- i aquesta setmana les dues institucions han rubricat l’acord amb la signatura d’un conveni de col·laboració. En aquest sentit, Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, es mostra molt satisfet de la implicació de l’Obra Social en aquest projecte i de la signatura d’aquest acord com a “un primer pas per treballar plegats pel benestar comú i l’impuls d’eines educatives que ajudin en la formació dels joves masquefins”.