L’espai, destinat a l’exercici a l’aire lliure, era una de les demandes que el col·lectiu juvenil d’El Maset havia fet arribar al consistori en el marc de les reunions periòdiques que mantenen ambdues parts per abordar conjuntament qüestions d’interès comú.

L’Ajuntament de Masquefa convida els veïns i veïnes a participar dissabte 3 de març, a partir de les 17 h., en la inauguració del nou parc d’street workout d’El Maset. Un cop finalitzats els treballs d’habilitació duts a terme al llarg de les darreres setmanes, el consistori vol presentar de forma oficial el nou espai a tota la ciutadania. I ho farà en un acte obert a la població que comptarà amb una exhibició a càrrec d’un especialista en la matèria.

L’Ajuntament amplia l’oferta lúdica i esportiva d’El Maset

El nou espai consta d’un circuit d’entrenament amb barres simples, dominades i triangulars; escales inclinades i horitzontals; i una espatllera per a la realització de múltiples exercicis a l’aire lliure basats en l’entrenament crossfit i street workout. En aquest sentit, l’Ajuntament ha habilitat al parc un panell informatiu on els usuaris podran consultar les recomanacions de seguretat per a fer ús de l’equipament –entre elles, els telèfons d’incidències i urgències- o les instruccions relatives als diferents exercicis que es poden desenvolupar.

Amb l’habilitació d’aquest espai, l’Ajuntament de Masquefa –a través de les regidories d’Urbanisme i Joventutdóna resposta a una de les demandes que el col·lectiu juvenil d’El Maset havia fet arribar al consistori en el marc de les reunions periòdiques que mantenen ambdues parts per abordar conjuntament qüestions d’interès comú.