Mercadona ja ha iniciat el procés de selecció per a cobrir els llocs de treball que comportarà la posada en marxa del supermercat que està construint a Masquefa.

El procés de selecció del personal va a càrrec de la mateixa companyia, que ja ha publicat les ofertes laborals a la seva pàgina web (www.mercadona.es). Des d’aquest mateix web es poden presentar les candidatures. L’empresa ofereix 40 llocs de treball.

L’Ajuntament de Masquefa ha posat a la disposició de Mercadona la borsa de treball municipal, i vetllarà perquè els masquefins en situació d’atur tinguin prioritat a l’hora d’accedir als llocs de treball.

L’Ajuntament convocarà properament sessions informatives al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60 – 93 772 78 28) en què explicarà els llocs de treball i perfils professionals concrets que requereix Mercadona.

Serà en aquestes sessions on totes les persones interessades hauran de portar els seus currículums actualitzats perquè l’Ajuntament els reculli i els pugui fer arribar a l’empresa.

Tots els candidats que vulguin assistir a aquestes sessions i portar-hi el currículum han d’estar donats d’alta i actius a la borsa de treball municipal de l’Ajuntament. Les persones que no estiguin donats d’alta han de demanar cita prèvia al CTC.

L’Ajuntament informarà properament de les dates i horaris d’aquestes sessions informatives.