A les sessions hi participen una vintena de masquefins escollits de forma aleatòria amb l’objectiu de debatre amb l’alcalde Xavier Boquete sobre el present i el futur de la vila.

Dimecres 21 de juny a la tarda, la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa va acollir la primera trobada del projecte ‘Parlem de Masquefa’, impulsat per l’Ajuntament. A la sessió hi van participar una vintena de masquefinsescollits aleatòriament a través de trucades telefòniques realitzades durant les setmanes prèvies- que van voler prendre part d’aquesta iniciativa pionera i innovadora i que suposa una acció més en la voluntat del govern municipal d’aprofundir en el govern obert i la democràcia participativa a Masquefa.

En total és previst que es realitzin fins a quatre sessions. A cada trobada hi són convocats fins a 20 veïns diferents del municipi que són convidats a participar d’una conversa directa amb l’alcalde de Masquefa per parlar obertament i de forma serena sobre les inquietuds, preocupacions, opinions i propostes que tinguin al voltant del present i futur de la vila. Les sessions, a la vegada, també són una oportunitat per traslladar de primera mà a la ciutadania i debatre els projectes i serveis que s’estan posant en marxa des de l’Ajuntament.

L’alcalde Xavier Boquete fa una valoració molt positiva d’aquesta primera presa de contacte amb els veïns i destaca que “aquesta iniciativa és una oportunitat excel·lent tant per a l’Ajuntament com per a la ciutadania. Per al consistori, perquè ens permet potenciar la participació ciutadana, acostar el nostre dia a dia als masquefins, seguir trepitjant el carrer i saber com respira el poble a diari. I també ho és per als veïns, perquè tenen l’oportunitat d’implicar-se activament en la presa de decisions i de traslladar a l’Ajuntament de forma directa les seves necessitats”.

Un cop celebrada dimecres 21 de juny la primera trobada del cicle ‘Parlem de Masquefa’, les següents sessions seran els dies 28 de juny i 4 i 5 de juliol del 2017.