Amb aquesta actuació, el consistori dóna per finalitzada la fase de renovació de lluminàries a El Maset, Can Parellada i Can Quiseró inclosa en el Pla de Millora de les Urbanitzacions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Regidoria d’Urbanisme ha adquirit aquest mes de desembre un total de 250 halogenurs metàl·lics amb l’objectiu de substituir l’actual lluminària de la urbanització d’El Maset. Amb aquesta actuació, que se suma a la substitució de 550 faroles per halogenurs metàl·lics ceràmics duta a terme a les urbanitzacions de Can Quiseró i Can Parellada al llarg dels darrers mesos, l’Ajuntament de Masquefa dóna per finalitzada la fase de renovació de lluminàries inclosa en el Pla de Millora de les Urbanitzacions del 2017.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, defineix aquests treballs “com un pas més per seguir dotant El Maset, Can Quiseró i Can Parellada de noves i millors infraestructures i serveis bàsics que millorin notablement la qualitat de vida i el benestar dels seus residents i donin resposta a les necessitats dels veïns”.

Nova il·luminació sostenible als carrers del pla sud

En paral·lel a aquesta actuació, l’Ajuntament també ha adquirit recentment un total de 73 faroles amb tecnologia LED que seran destinades a renovar i millorar la il·luminació dels diferents carrers del municipi ubicats al pla sud.