L’Ajuntament destinarà els gairebé 695.000 euros que ha rebut del Fons estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) del Govern de Madrid, conegut també com el “Plan E”, a quatre projectes que comportaran importants millores als equipaments i a la vila. Actualment tots aquests projectes es troben en la fase d’adjudicació.

. Vestidors del nou camp de futbol. Es destinaran 589.046,99 euros a la construcció del nou edifici de vestidors del camp de futbol. D’acord amb el projecte, l’edifici, amb una superfície construïda de gairebé 1.200 metres quadrats, serà de dues plantes i disposarà de 2 vestidors de grup de 55 m2 cadascun, 8 vestidors també de grup de 40 m2, 3 vestidors per a àrbitres i tècnics de 12 m2, 2 serveis per al públic, 1 infermeria i 1 magatzem, entre altres instal•lacions. Aquesta completa el projecte de construcció d’un nou camp de futbol amb gespa artificial, ja en funcionament.

. Millora de la seguretat vial. Amb una partida de 41.300 euros l’Ajuntament també farà diversos passos elevats per augmentar la seguretat de vianants i conductors a la via pública, limitant la velocitat dels vehicles. Concretament es preveuen nous passos elevats de vianants a l’avinguda de la Línia (se n’hi faran dos a la cruïlla amb el C/ Sant Antoni), l’avinguda Can Parellada, el C/ Escoles (del corraló cap a la plaça de l’Estació), al polígon de La Pedrosa, al C/ Rogelio Rojo (2 passos), al C/ Joan Miró i al C/ El Maset.

. Desplegament d’un servei de veu IP. També es destinaran 42.000 euros al desplegament d’un sistema de veu IP per centralitzar i ampliar els serveis de telefonia de l’Ajuntament i fer-lo extensiu a totes les dependències municipals, fet que permetrà noves possibilitats, més eficiència en la comunicació i reduir pràcticament a zero el cost de les trucades internes, a més de retallar dràsticament el de les externes.

. Supressió de barreres arquitectòniques al nou edifici dels serveis d’Urbanisme. Finalment es dedicaran 21.700 euros a la supressió de barreres arquitectòniques en el nou edifici del C/ Doctor Jové on s’han de traslladar els serveis d’Urbanisme de l’Ajuntament. El local té dos nivells i l’actuació consistirà a col•locar una plataforma elevadora perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a les dependències superiors.