Després de l’excel•lent acollida de la primera edició, celebrada al març, l’Ajuntament ja treballa per tornar a organitzar Les Botigues al Carrer el diumenge 25 d’octubre. No obstant això, la celebració de la iniciativa dependrà finalment del nombre de comerços que s’hi acabin inscrivint.

Van ser els mateixos visitants i comerciants participants en la primera edició els que van sol•licitar que s’estudiés fer Les Botigues al Carrer dues vegades l’any, satisfets pel bon funcionament de la jornada i les elevades ventes registrades.

Les primeres Botigues al Carrer van superar les previsions més optimistes, amb més d’un miler de visitants i una vintena d’expositors.
 

Inscripcions fins al 15 d’octubre

La iniciativa tornarà a repetir-se el 25 d’octubre si s’assoleix la participació necessària. Els comerços interessats a participar-hi poden inscriure-s’hi fins al dia 15 d’octubre. En aquesta ocasió els participants pagaran 26 euros.

Per inscriure’s, cal que retornin la butlleta que se’ls ha fet arribar a l’Ajuntament o al Centre Tecnològic Comunitari (CTC). També es pot enviar per fax (al 93 772 58 68) o per correu electrònic (a masvsl@diba.cat). Els 26 euros s’han d’abonar a la recepció de l’Ajuntament.

Ampliació de l’horari
De cara a aquesta segona edició, l’Ajuntament preveu algunes novetats destacades. D’una banda, es vol ampliar l’horari (les parades obririen de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda). D’altra banda, s’organitzaran activitats lúdiques per als més petits (uns inflables).

A l’igual que al març, els comerços instal•larien les seves parades a l’avinguda de La Línia (en el tram comprès entre els carrers de Santa Clara i Rogelio Rojo) per ensenyar als visitants els seus productes i serveis.
 

Revitalitzar el comerç

Organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Les Botigues al Carrer volen donar a conèixer el comerç local i contribuir a revitalitzar-lo. La iniciativa permet als visitants gaudir d’una jornada de compres especial, i als comerciants canviar la seva activitat habitual i muntar parades i carpes al carrer. D’aquesta manera, l’avinguda de La Línia es converteix en un espai obert on els comerciants i els visitants poden relacionar-se d’una manera més directa.