Recentment s’ha començat a actuar als vestidors del Camp Municipal de Futbol i a la sala de tenis taula.

L’Ajuntament de Masquefa, a través de les regidories d’Urbanisme i Medi Ambient, ha fet aquest 2022 una ferma aposta per a renovar l’enllumenat dels edificis públics municipals i millorar-ne, així, la seva sostenibilitat, eficiència i estalvi econòmic.

Així, al llarg d’enguany s’han desplegat diferents actuacions de substitució de l’antic enllumenat existent per nova il·luminació led per tal d’aconseguir una augment tant en la lluminositat, con en l’eficiència energètica. A més, aquest canvi també permet un estalvi econòmic en el subministrament elèctric d’aquest edificis.

Els espais on s’ha actuat fins ara són el CTC, el Centre de Dia, l’edifici de l’Ajuntament i el Pavelló Poliesportiu 1. Mentrestant, també s’han substituït 137 antigues unitats de llums d’emergència per llums d’emergència de tecnologia led a l’Escola El Turó, a les oficines de Serveis Territorials, al Centre de Dia, al CEM, al Pavelló Poliesportiu, al CRARC, a la Biblioteca i al CTC.

Finalment, recentment també s’ha començat a actuar als vestidors del Camp Municipal de Futbol i a la sala de tenis taula.