El consistori convoca als veïns, entitats i grups polítics a participar avui dimecres 20 de setembre, a partir de les 20 h., d’una concentració popular davant de l’Ajuntament. Consulta aquí el manifest que es llegirà a la manifestació.

L’Ajuntament de Masquefa vol mostrar el seu suport públic al president Carles Puigdemont; al govern de la Generalitat de Catalunya i a les persones detingudes avui dimecres 20 de setembre per la Guàrdia Civil arran de la convocatòria del Referèndum de l’1 d’octubre. Al mateix temps, trasllada el seu rebuig frontal a qualsevol atac i/o actuació que pretengui vulnerar l’autogovern de Catalunya.

En aquest sentit, i amb el ferm propòsit de defensar les institucions catalanes i els drets i llibertats de tots els veïns de Masquefa i del conjunt de catalans, el consistori fa una crida als masquefins, al teixit associatiu i als grups municipals a participar activament avui dimecres 20 de setembre d’una concentració popular davant del consistori a les 20 h.

L’Ajuntament de Masquefa, finalment, condemna aquestes actuacions que s’emmarquen en l’estratègia de la por que està desplegant el govern espanyol per impedir el lliure exercici de la llibertat d’expressió dels catalans i catalanes i referma que la institució sempre ha estat i estarà al costat del poble, el país i la democràcia.

Ajornament del Ple municipal ordinari

En paral·lel, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, ha traslladat avui dimecres als diferents grups municipals amb representació al consistori l’ajornament del Ple municipal ordinari previst per dijous 21 de setembre “com a conseqüència dels fets que s’estan produint al nostre país i davant l’impossibilitat d’alguns regidors d’assistir a la convocatòria”. La sessió plenària queda ara pendent d’una nova data que es farà pública al llarg dels propers dies.