La sessió tindrà lloc el 28 de febrer al CTC i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a educacio@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza aquest mes de febrer un taller dirigit a les famílies del municipi i dels centres educatius de la Xarxa Anoia Est d’EN21 (Vallbona d’Anoia, Els Hostalets de Pierola, Cabrera d’Anoia i Masquefa); dinamitzat per la Regidoria d’Educació. L’objectiu és presentar a les mares i pares les polítiques educatives d’innovació pedagògica que s’estan desenvolupant en centres educatius del municipi i de la resta de Catalunya.

A través del taller ‘L’Escola està canviant! Què i com aprenen ara els nostres fills i filles? Estan preparats? Com els acompanyem?’ els participants podran conèixer el canvi de model educatiu, compartir la funció de l’escola com a institució transformadora, i assabentar-se dels possibles canvis metodològics, organitzatius, etc., que viuen les escoles immerses en el procés de canvi educatiu.

Inscriu-te ja a la trobada

La sessió tindrà lloc el 28 de febrer, a les 17:30 h., al CTC i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a educacio@masquefa.net o trucar al telèfon 93 772 50 30. Els assistents també podran fer ús d’un servei de monitoratge a l’Esplai Giravolt pels infants entre els 3 i els 12 anys.