Aquesta setmana comencen a treballar les tres persones que es faran càrrec del servei de taquilles de les piscines, totes elles procedents del Servei d’Ocupació de Masquefa.

A escassos dies de l’obertura de les piscines del municipi, l’Ajuntament de Masquefa està acabant de fer la posada a punt  de les instal·lacions. En aquest sentit, durant les darreres setmanes s’han dut a terme un seguit de treballs en ambdós equipaments. Pel que fa a la piscina municipal, s’han habilitat uns lavabos a dins del recinte, ja que fins ara els usuaris havien de fer ús dels serveis del camp de futbol. I en relació a la piscina de l’Alzinar, s’ha fet la substitució de les bombes d’aigua i s’han instal·lat rampes d’accés, tot resolent els dèficits d’accessibilitat que presentaven les instal·lacions.

De la seva banda, l’empresa encarregada de la gestió de les dues piscines del municipi ha efectuat la contractació de tres persones per portar la gestió de les taquilles, atendre la gent i informar els banyistes. Aquesta contractació s’ha fet mitjançant el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, que va fer una àmplia difusió de l’oferta pels canals habituals i les xarxes socials. Tot i que les piscines no obriran les seves portes al públic fins al proper 24 de juny, els nous responsables del servei de taquilles s’incorporaran a la feina al llarg d’aquesta setmana per tal de començar a aprendre el funcionament de les instal·lacions i familiaritzar-se amb les tasques que hauran de realitzar.