La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament, amb la col·laboració del Casal d’Avis, posa en marxa un nou programa d’activitats adreçat i dissenyat específicament per a les persones de la tercera edat. L’objectiu és oferir-los, durant tot l’any, noves propostes que donin resposta a les seves necessitats lúdiques i formatives, i al mateix temps contribuir a dinamitzar el Casal i donar a conèixer els serveis que s’hi ofereixen.

Aquests dies ja es pot consultar la programació per al quadrimestre de març a juny. D’una banda, el programa inclou diverses activitats i serveis que tant el Casal d’Avis com l’Ajuntament ja venen oferint regularment al llarg de l’any des de fa temps, com per exemple les sessions de punt de mitja, la tarda d’escriptura, les sessions de cinema, les puntes de coixí, el joc del bingo, el servei de callista, la gym dolça i els balls populars. 

D’altra banda, la programació incorpora noves propostes per a aquests quatre mesos, entre les quals destaquen un taller de memòria per a persones a partir de 55 anys -que es farà del març al juliol-, un nou curs d’informàtica -d’abril a juny-, les tardes de sardanes –que es fan cada primer divendres de mes- i una àmplia programació de tallers, la qual s’encetarà ja aquest mes de març amb les dues primeres propostes: un taller de caixes reciclades i un altre d’estimulació cognitiva. També hi ha programats altres tallers per al mesos d’abril, maig i juny.

(Consulteu la programació)