El consistori posarà a disposició un servei per a la gravació i publicació de vídeos de presentació individuals de les empreses ubicades als polígons industrials del municipi.

La Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va acollir aquest passat dimecres 19 d’octubre una reunió de treball entre l’Ajuntament de Masquefa i representants del teixit industrial del municipi.

La trobada, impulsada pel consistori, va comptar amb la participació d’empreses ubicades al polígon industrial La Pedrosa; mentre que per part de l’Ajuntament hi van ser presents l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; Álvaro Pérez, regidor de Promoció Econòmica; i Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme.

L’objectiu de la sessió era poder presentar als assistents la segona fase del web www.poligonsmasquefa.cat, el portal impulsat el passat mes d’abril del 2022 per l’Ajuntament amb l’objectiu d’oferir tota la informació sobre els polígons industrials del municipi i les empreses que en formen part.

En aquest sentit, en aquesta segona fase el consistori posa a disposició de totes les empreses ubicades als polígons industrials del municipi que hi estiguin interessades un servei per a la gravació i publicació de vídeos individuals de presentació. Aquestes peces audiovisuals es publicaran al portal web www.poligonsmasquefa.cat i també es posaran a disposició de les empreses per tal que en puguin fer difusió a través dels seus diferents canals comunicatius particulars. Així, aquesta proposta neix amb el propòsit de seguir oferint al teixit industrial local noves vies de promoció i dinamització de la seva activitat al municipi.

Cal recordar que l’impuls del web www.poligonsmasquefa.cat és una de les accions incloses en el desplegament del Programa de modernització dels polígons industrials del municipi promogut des del 2019 per l’Ajuntament; i que al llarg d’aquest període ha comptat amb nombroses actuacions i mesures per a modernitzar i potenciar l’activitat econòmica dels sectors industrials de Masquefa.

Finalment, la reunió també va esdevenir un espai de diàleg per a poder intercanviar i compartir impressions sobre diferents aspectes de millora dels polígons industrials; i també es va posar sobre la taula l’actualització per part de l’Ajuntament de les cartelleres informatives que hi ha actualment a dos punts de polígon La Pedrosa.