L’objectiu del consistori és iniciar, durant el 2018, la construcció d’una passarel·la que unirà ambdues urbanitzacions i que permetrà als veïns creuar de punta a punta el municipi sense necessitat de transitar per la carretera.

L’Ajuntament té previst iniciar l’any 2018 les obres de construcció d’una passarel·la que uneixi Can Quiseró i El Maset. Diumenge 28 de maig, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, es va reunir amb l’associació de veïns de la urbanització masquefina de Can Quiseró per presentar l’avantprojecte i l’estudi previ elaborat per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu del consistori és edificar una passarel·la permanent que uneixi les urbanitzacions de Can Quiseró i El Maset de forma segura, òptima i adaptada i que permeti als veïns de Masquefa creuar tot el municipi de punta a punta, a peu o amb bicicleta, sense necessitat de transitar en cap moment per la carretera.

En paraules de Xavier Boquete, aquesta actuació permetrà a l’Ajuntament “donar un pas endavant molt important en l’objectiu de fer de Masquefa un poble més cohesionat i vertebrat”. En aquest sentit, Boquete defineix la futura passarel·la com “un avenç significatiu quant a comunicació i connexió entre les diferents zones i nuclis que integren el poble” i en destaca “les oportunitats que pot generar a veïns i visitants de cara a gaudir dels encants naturals i paisatgístics que ofereix Masquefa”.

Trobada amb les urbanitzacions de Can Quiseró, Can Canals, El Portell i El Grandet

En paral·lel, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, també va mantenir aquest passat cap de setmana una reunió de treball amb les urbanitzacions de Can Quiseró, Can Canals, El Portell i El Grandet on es va posar sobre la taula qüestions d’interès comú per als veïns d’aquestes zones com ara la xarxa de subministrament d’aigua o l’enllaç de la B-40 amb l’A-2.