L’alcalde Xavier Boquete compareixerà en roda de premsa per donar a conèixer públicament les conclusions de l’informe elaborat per l’Institut Català de Paleontologia.

Divendres 4 de maig, l’alcalde Xavier Boquete i Jordi Galindo, cap de l’Àrea de Treball de Camp de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, compareixeran en roda de premsa per donar a conèixer els resultats de l’informe sobre la intervenció paleontològica preventiva realitzada al Turó del Cairot, al sector industrial de Can Bonastre, entre el mes de desembre de 2017 i el març de 2018.

La compareixença pública, oberta als mitjans de comunicació, és prevista a les 11h. a la seu de Ràdio Masquefa (carrer Crehueta, 10).

Antecedents

Coneixedor del potencial fossilífer de l’àrea dels Hostalets de Pierola i dels municipis limítrofs com Masquefa i Piera i amb l’objectiu de garantir la localització i extracció de les restes paleontològiques que poguessin veure’s afectades durant les excavacions realitzades en el marc de construcció del pàrquing situat a la finca R-2 (situada dins el Pla Parcial del Sector Industrial de Can Bonastre), l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ha dut a terme al llarg dels darrers mesos una intervenció paleontològica amb el propòsit de recuperar el màxim de restes fòssils i informació paleontològica, tot interferint el mínim possible en el normal desenvolupament de les obres.

Un cop finalitzada l’actuació, ara l’Ajuntament de Masquefa i l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont presentaran aquest mes de maig un informe amb els resultats preliminars.