La sessió tindrà lloc dimecres 30 de gener, a les 19 h., a la sala d’actes del CTC i hi són convidats a participar tots els veïns i entitats del municipi.

El procés d’agermanament entre les poblacions de Masquefa i de Lurate Caccivio, iniciat durant el 2018, encara aquest tram inicial d’any una nova fase amb la presentació pública del projecte. El proper dimecres 30 de gener, la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) acollirà a les 19 h. una reunió oberta a tots els masquefins i entitats per tal d’exposar els objectius d’aquesta iniciativa i detallar les diferents vies que la població té a la seva disposició per col·laborar en aquest agermanament.

Antecedents

El Ple municipal de l’Ajuntament va aprovar el passat 8 de novembre de 2018 el protocol i el jurament de l’agermanament entre Masquefa i el municipi italià de Lurate Caccivio, que té com a objectiu endegar conjuntament projectes culturals, esportius i socials encaminats a potenciar el creixement d’ambdues poblacions, la coneixença i la comprensió mútua i el benestar dels seus veïns. Així mateix, aquest agermanament també és fruit del compromís d’ambdues poblacions amb el procés de construcció europea i amb la difusió dels valors de fraternitat i solidaritat entre els pobles.

Un cop aprovat el jurament i el protocol, el 7 de desembre una delegació masquefina encapçalada per l’alcalde Xavier Boquete i representants del consistori i de l’entitat Masquefa Trail es van desplaçar fins a Lurate Caccivio per formalitzar l’agermanament.

 

 

Una delegació de Lurate Caccivio visitarà Masquefa el mes de juliol

Mentrestant, durant la Festa Major de Masquefa de 2019, una delegació de Lurate Caccivio –amb la banda musical d’aquesta població al capdavant- serà al municipi per participar de la Festa Major i conèixer de prop la vila i els seus veïns coincidint amb una de les festivitats masquefines més importants de l’any.

 

Díptic informatiu sobre l’agermanament en català

Díptic informatiu sobre l’agermanament en italià