L’homenatge ha tingut lloc en el marc dels actes de celebració de la Setmana de la Gent Gran de Masquefa d’aquest 2019, que un any més ha resultat un èxit organitzatiu i de participació.

El passat diumenge 6 d’octubre va cloure a Masquefa una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. I com ja és tradició ho va fer, entre d’altres, amb la tradicional entrega de plaques al veí, a la veïna i a la parella de més edat del municipi.

Masquefí de més edat

Senyor Aparicio Alonso Martínez (98 anys). Nascut l’any 1921 a Briviesca (Burgos).

 

Masquefina de més edat

Senyora Mª Candelaria Morales Pérez (99 anys). Nascuda l’any 1920 a Fresneña (Burgos). En el cas de la Sra. Mª Candelaria Morales Pérez, l’entrega de la placa es va dur a terme, a títol pòstum (va morir el dia 5 d’octubre de 2019), aquest dijous 10 d’octubre. El consistori vol traslladar a la seva família i amistats el seu més sincer condol per la recent pèrdua.

Parella de més edat

Senyora Marta Castañé Llopart (89 anys. Nascuda l’any 1930 a Masquefa) i senyor José Pérez Ortín (92 anys. Nascut l’any 1927 a Masquefa), pels seus 10 anys de nuviatge i els seus més de 60 anys com a matrimoni.

 

L’Ajuntament de Masquefa els felicita per aquesta efemèride tan simbòlica i posa en valor la col·laboració i la implicació de totes les persones que han fet possible l’èxit de participació d’aquesta nova edició de la Setmana de la Gent Gran.