L’Ajuntament va oferir dilluns una recepció institucional al Futbol Club Masquefa en reconeixement a una temporada que ha estat brillant, amb la consecució de quatre ascensos en diferents categories: el benjamí A, els veterans, els promeses A i l’aleví A. Els dos darrers equips van acabar, a més, com a campions de les seves respectives lligues.

La sala d’actes del Consistori es va omplir de gom a gom de futbolistes, entrenadors i directius, així com de pares i mares de l’entitat. En la seva intervenció, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va felicitar els jugadors, el cos tècnic i els directius del club per la bona tasca que han fet al llarg de tota la temporada, però especialment als pares i mares que porten als joves als entrenaments i assisteixen a les competicions.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Joan Carles Pérez, va lloar la tasca que ha engegat el FC Masquefa des de fa uns anys, amb la creació d’unes estructures de futbol base que compten ja amb més de 200 nens i que s’ha traduït en excel·lents resultats com els quatre ascensos d’aquesta temporada. També va elogiar els veterans, que no juguen en el pla competitiu, però que segueixen vivint la passió pel futbol.

El president de l’entitat, Juan Llamas, va coincidir a felicitar els equips que han assolit l’ascens, i va manifestar el seu desig que la temporada 2013-2014 siguin “no quatre sinó vuit els equips de l’entitat que pugin de categoria”. Llamas també va agrair la confiança dels pares en la tasca formativa de l’entitat.

Finalment, els entrenadors dels quatre equips triomfants van coincidir a subratllar la voluntat del Futbol Club Masquefa de formar esportistes i persones per damunt dels resultats.