L’Ajuntament de Masquefa, davant l’actual situació econòmica, està reestructurant alguns serveis amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i els equipaments municipals, fer-los més eficients i reduir despeses.

A partir del dia 22 de desembre l’equip de Benestar Social (fins ara ubicat a la Torre dels Lleons) es traslladarà al Centre Tecnològic Comunitari (a l’avinguda Catalunya, 60), fet que permetrà millorar la coordinació amb Promoció Econòmica. D’aquesta manera, les persones que requereixin ser ateses pel departament de Benestar Social a partir del dia 22 hauran d’adreçar-se al CTC en l’horari habitual del centre: de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 17 a 20h. També podran trucar al telèfon 93 772 78 28.

També a partir del 22 de desembre es tancarà al públic la recepció de la Torre dels Lleons. Totes les persones que necessitin posar-se en contacte amb els departaments d’Educació, Joventut, Participació Ciutadana, Esports, Cultura i Comunicacions hauran de demanar cita prèvia a la recepció de l’Ajuntament (al C/ Major, 93), de dilluns a divendres, de 9h a 14h, i els dilluns i dijous també a la tarda, de 17h a 19h. També podran trucar al 93 772 50 30 o escriure als correus electrònics de cada departament:

educacio@masquefa.net

rojo.jove@masquefa.net

participacio@masquefa.net

esports@masquefa.net

cultura@masquefa.net

comunicacions@masquefa.net

pevmasquefa@masquefa.net