Els treballs consistiran en la construcció d’un vial de plataforma única entre la Parròquia de Sant Pere de Masquefa i la plaça de l’Ajuntament.

L’equip de govern, amb l’objectiu d’oferir i garantir als ciutadans de Masquefa un estat òptim i segur de la via pública, durà a terme properament la remodelació d’una part del carrer Major, entre la Parròquia de Sant Pere de Masquefa i la plaça de l’Ajuntament, projecte cabdal per a la garantia de la vialitat segura i accessible al municipi.

Dimarts 16 de gener, l’alcalde Xavier Boquete i el regidor d’Urbanisme, Enrique Gómez, van mantenir una trobada amb la Diputació de Barcelona per conèixer de primera mà l’estudi de reurbanització de la zona que ha elaborat la institució.

Les obres en aquest tram del carrer Major estaran dividies en dues fases i consistiran en el canvi de l’actual estructura del vial per poder construir una via de plataforma única més segura per als vianants i els vehicles i més resistent i adequada a les inclemències meteorològiques, sobretot a la pluja. Així, el projecte està dissenyat perseguint dos grans objectius: donar resposta a les necessitats de via amable de la ciutadania i dels comerços de la zona; i assegurar una calçada en condicions que suporti l’elevat trànsit del carrer Major, en tant que eix neuràlgic del centre de la vila. 

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, explica que “el carrer Major és una de les arteries més importants a nivell comercial, d’oci i de trànsit del nostre municipi. I com a tal, requereix d’un estat òptim que garanteixi la seguretat i la comoditat dels vianants i una circulació de vehicles fluïda. Aquesta obra, a més, suposarà una clara reactivació de la zona de la qual se’n veurà beneficiat directament el teixit comercial local”. El projecte és previst que s’iniciï al llarg d’aquest any 2018.