L’Ajuntament renovarà 282 punts de llum de Masquefa, on instal·larà noves llumeneres i làmpades de major eficiència energètica que permetrà reduir el consum elèctric. L’actuació adaptarà l’enllumenat a la normativa de contaminació lluminosa i ordenació ambiental.

Aquests dies la Brigada Municipal ja ha començat a substituir les llumeneres i làmpades de diversos fanals del Maset. En aquesta urbanització es renovaran en total 110 punts de llum de 13 carrers. A més se substituiran unes altres 172 llumeneres i làmpades en fanals de més d’una vintena de carrers del casc urbà de Masquefa, concretament al sector Oliveres, al sector Ametllers i al sector Montserrat.

Els treballs de renovació van a càrrec de quatre electricistes contractats mitjançant un pla d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Amb la renovació de l’enllumenat públic s’aconseguirà reduir l’impacte ambiental, la despesa energètica i la factura de la llum.

Amb un pressupost de 118.000 euros, l’actuació compta amb una subvenció de més de 47.000 euros de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) de la Generalitat.