La trobada formava part del programa d’activitats del projecte “Erasmus+” en el qual participa l’Institut de Masquefa.

Dijous 10 de novembre l’Ajuntament de Masquefa va rebre la visita d’un grup d’alumnes i docents provinents de diferents centres educatius d’Itàlia, França i Alemanya. Al consistori van ser rebuts pel primer tinent d’alcalde, Álvaro Pérez, i per diferents regidors de l’Ajuntament.

En concret, el visitants provenien de l’Istituto Oscar Romero Albino de Bergam, d’Itàlia; el Lycée Prové Les Arcades de Dijon, a França; i el Berufsbildende Schule für Wirtschaft de Triar, d’Alemanya. I van ser convidats per l’Institut de Masquefa en el marc del programa “Erasmus+”, en el qual participa.

El centre educatiu masquefí, en el marc d’aquest projecte, ha visitat tres ciutat europees i ara també està actuant com a amfitriona. Així, de la mà de l’Institut de Masquefa, del 7 a l’11 de novembre la delegació italiana, francesa i alemanya duu a terme una estada a Catalunya i al nostre municipi. I entre les activitats que han dut a terme hi ha la realització de jocs tradicionals a l’institut, una visita a Barcelona (ruta del modernisme, ruta pel Raval, Sagrada Família i Parc Güell), una gimcana per Masquefa, una visita al CRARC, un dinar de germanor, actuacions de les tradicions catalanes (sardanes, esbart dansaire i instruments gralla, dolçaina i tabalet), un sopar de cloenda a Molins de Rei, o una visita al Museu de l’Enrajolada i al Pont del Diable.