El consistori ha adequat l’espai a les necessitats dels usuaris i ha reforçat la durabilitat i seguretat d’aquesta instal·lació inaugurada l’any 2011.

L’Ajuntament de Masquefa ha donat per finalitzats aquest mes de novembre els treballs de remodelació i restauració del skatepark municipal situat al Turó del Met. Les obres, impulsades pel consistori, han tingut una durada de dos mesos i han permès donar una resposta eficaç a les necessitats expressades pels usuaris i joves que acostumen a utilitzar aquesta instal·lació.

L’actuació ha consistit en la substitució dels antics elements prefabricats per nous mòduls de formigó més resistents a la seva utilització i segurs per als patinadors. Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis i Esports, assegura que amb aquests treballs “posem a disposició dels masquefins un equipament de primera qualitat i satisfem una demanda popular creixent entre els joves”.

L’espai skatepark de Masquefa, inaugurat l’any 2011, és una zona esportiva a l’aire lliure amb diferents elements dissenyats per a la pràctica del patinatge o skate, fets amb materials que garanteixen la seguretat dels practicants alhora que minimitzen el soroll. S’adreça a patinadors que volen perfeccionar la seva tècnica en acrobàcies.