Els diferents serveis públics municipals no es prestaran i els equipaments municipals restaran tancats al llarg de la jornada.

L’Ajuntament de Masquefa informa els veïns que demà dimarts 3 d’octubre el consistori s’adhereix a l’aturada general convocada per la Taula per la Democràcia -constituïda per entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana- com a resposta enèrgica i contundent a l’actuació policial i la vulneració de drets fonamentals viscuda el dia 1 d’octubre a Catalunya durant la celebració del Referèndum d’autodeterminació.

Per tot plegat, al llarg de la jornada, els diferents serveis públics municipals no es prestaran i els equipaments municipals restaran tancats al llarg de la jornada; a excepció de serveis essencials.

D’altra banda, el consistori comunica que els horaris del T-Bus de dimarts 3 d’octubre seran de 06:30 h. a 10:30 h. i de 14.30 h. a 19:30 h.

Finalment, també queda suspesa la projecció de la pel·lícula "¿Y si vivimos todos juntos?", programada a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc de la Setmana de la Gent Gran.