El consistori també ha sol·licitat al subdelegat del govern l’execució del tram del quart cinturó des d’Abrera fins a La Beguda Alta.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor de Promoció del Territori, Daniel Gutiérrez, s’han reunit aquesta setmana amb Carlos Prietosubdelegat del govern espanyol a Barcelona, per a tractar conjuntament diferents qüestions de competència supramunicipal.

A la trobada, celebrada el dimarts 9 de febrer i presidida per un clima de col·laboració i entesa, el consistori va traslladar a la subdelegació del govern de l’Estat la necessitat de millorar i modificar l’actual servei de Correus al municipi.

En aquest sentit, l’Ajuntament reivindica l’obertura al més aviat possible de l’oficina de Correus -que en aquests moments es troba en període d’obres-; i la importància de fer extensiu el servei de Correus a tots els habitatges del municipi, incloses les urbanitzacions.

Durant la reunió, a més, el consistori també va posar sobre la taula l’estat d’execució de diferents infraestructures de competència estatal que transcorren pel municipi i pel territori; entre elles, el tram del quart cinturó des d’Abrera fins a La Beguda Alta.

Finalitzada la reunió, ambdues parts es van emplaçar a seguir col·laborant i a treballar conjuntament.