En el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV), l’Ajuntament ha editat un quadern per fomentar la reflexió conjunta i recollir la visió de totes les famílies sobre la realitat educativa de Masquefa. El Quadern per al Debat Familiar, que s’ha distribuït a tots els centres educatius de Masquefa i La Beguda, conté informació i preguntes pensades perquè les contestin totes les persones que conviuen a cada llar, fomentant el debat i el contrast de punt de vista entre els mateixos membres de la família.

Per omplir el quadern, els membres de la família s’han de reunir i apuntar les respostes que considerin més oportunes. El Quadern per al Debat Familiar és anònim per garantir la màxima llibertat d’expressió i d’opinió.
 

Tot i estar adreçat preferentment a les famílies, el quadern pot omplir-lo qualsevol vilatà/ana interessat/da.
 

Fins al 9 d’octubre
A més de repartir-se entre els alumnes de tots els centres educatius, la publicació es pot trobar també a les dependències municipals. En cas que arribi més d’un exemplar a una mateixa casa, es prega que se n’ompli i se’n retorni només un. El quadern s’ha de tornar abans del divendres 9 d’octubre a qualsevol dels següents punts:

. Escola Bressol Municipal La Baldufa
. Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés
. Espai Infant Municipal
. CEIP Font del Roure
. CEIP El Turó
. CEIP Francesc Mata i Sanghés de La Beguda
. CEIP Masquefa II
. SES Masquefa
. Ajuntament
. Àrea de Serveis Personals
. CTC
. Rojo Punt Jove
. Biblioteca
. Casal d’avis
. Locals socials dels nuclis


Participa-hi: digues la teva!

El Projecte Educatiu de Vila (PEV) és un projecte que aborda l’educació a Masquefa des de tots els àmbits: la família, l’escola, l’esport, la cultura, el lleure, les entitats, l’ Ajuntament… Es planteja com un projecte estratègic de futur basat en la participació activa de tothom per definir conjuntament uns objectius i unes línies de treball per fer de Masquefa una vila educadora.

En aquests moments, amb l’assessorament de la Diputació de Barcelona, el projecte es troba en la fase inicial: la recollida de dades, que conclourà amb la presentació de la diagnosi el 21 de novembre, en el I Fòrum d’Educació de la Vila de Masquefa.
 

La filosofia del PEV es fonamenta en la participació activa de tota la ciutadania al llarg de les seves diferents fases i moments. És per això que tots els vilatans i vilatanes estan convidats a participar-hi, ja que si entenem l’educació com un motor de transformació social és essencial comptar amb les aportacions de tothom.