L’Ajuntament de Masquefa felicita l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural pel reconeixement que ha obtingut en els Premis Ateneus 2012 que organitza la Federació d’Ateneus de Catalunya i que aquest any ha celebrat la 23a edició. L’entitat masquefina va ser guardonada amb el segon premi en l’àmbit de la innovació en els mitjans de comunicació durant la cerimònia que va tenir lloc a l’auditori de la seu de la ONCE de Barcelona amb una àmplia representació del moviment ateneista català.

Els organitzadors del certamen han premiat els esforços de l’Alzinar per disposar d’un innovador i creatiu sistema de comunicació cap als socis i el conjunt dels vilatans. L’entitat utilitza tots els canals possibles, convencionals i digitals, per informar els associats i la població i apropar-los les seves activitats. Una de les eines de comunicació de l’Alzinar és la revista trimestral ‘Nosaltres’, que amb una tirada de 400 exemplars ofereix informació puntual sobre els esdeveniments realitzats, les propostes d’activitats futures, els cursos i festes, i també ofereix reflexions al voltant d’aspectes relacionats amb la vida social, cultural i política de Masquefa. A més, en l’àmbit de les eines digitals i 2.0, l’entitat masquefina disposa de pàgina web, perfil de Facebook, Twitter i un repositori d’imatges a Flickr.

En l’àmbit dels mitjans de comunicació el primer premi va ser per a la ràdio de l’Ateneu del Clot, mentre que el Centre Moral de Gràcia va ser reconegut amb el tercer premi.

L’Ajuntament se suma al reconeixement que la Federació d’Ateneus de Catalunya ha fet a l’Alzinar i encoratja l’entitat a continuar treballant per la innovació i per l’associacionisme.