L’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Masquefa, a la Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33) romandrà tancada els dies 20 i 21 de juliol ja que començaran les obres de millora d’aquest edifici i es realitzarà el trasllat a la seu provisional.

A partir del dia 27, a l’antiga Masquef@ula
A partir del dilluns 27 de juliol (després de la Festa Major) l’Àrea de Serveis Personals s’ubicarà a les antigues dependències de Masquef@ula, al Recinte Rogelio Rojo (C/ Santa Clara, s/n). Així, els usuaris que requereixin serveis relacionats amb Cultura, Esports, Serveis Socials, Educació, Cooperació, Joventut, Participació Ciutadana i Comunicació hauran d’adreçar-se a aquesta nova seu.

Per vacances, serveis mínims i telèfons d’atenció a l’usuari
Durant el mes d’agost (de l’1 al 31), l’Àrea de Serveis Personals restarà tancada i mantindrà els serveis mínims a l’Ajuntament (C/ Major, 93). També hi haurà dos telèfons d’atenció als usuaris de Serveis Socials (691 21 53 51) i de la Borsa de Treball (607 74 16 31).

L’1 de setembre, l’Àrea de Serveis Personals tornarà a obrir portes a l’antiga Masquef@ula, fins que no finalitzin els treballs de millora a la Torre dels Lleons.