Més de 150 puntaires vingudes d’arreu van mostrar, dissabte, a Masquefa, les seves laborioses creacions fetes amb l’art de les puntes de coixí durant la trobada anual que se celebra al municipi i que aquest any arribava a la quinzena edició.

Hi van participar puntaries masquefines i de Barcelona, Cervelló, Cornellà del Llobregat, Esplugues de Llobregat, La Granada, La Pobla de Lillet, l’Hospitalet de Llobregat, Llinars del Vallès, Martorell, Piera, Sabadell, Sant Cosme, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Coloma de Cervelló, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Al llarg de tota la tarda van ser molts els curiosos que es van aplegar a la Plaça de l’Estació per veure les puntaries en acció i admirar els seus treballs. També van poder comprar diversos utensilis per fer puntes de coixí, com ara didals, fils i boixets, en les quatre parades que es van instal·lar a la plaça.

Els organitzadors de la trobada, el Grup de Puntaires de Masquefa i l’Ajuntament, van obsequiar les participants amb recordatoris. També es va fer un sorteig de productes cedits pels comerços de la vila.