Aquest diumenge, 21 de juny, tindrà lloc l’audició de fi de curs de l’Aula de Música. Es farà a la Plaça de l’Estació a partir de 2/4 de 7 de la tarda i comptarà amb la participació de la seixantena d’alumnes, de totes les edats, del centre d’ensenyaments musicals, que actuaran integrats en diferents formacions. Interpretaran temes de les pel·lícules de Disney, que seran el fil conductor de totes les actuacions.

El festival, que és obert a tothom, permetrà als alumnes mostrar al públic els aprenentatges i avenços que han fet al llarg del curs. Al mateix temps, vol ser una manera de donar a conèixer els ensenyaments musicals que s’imparteixen a l’Aula, amb l’objectiu de captar nou alumnat de cara al curs vinent. En cas de pluja, l’audició de final de curs es farà a la Sala l’Aglà de l’Alzinar.

Salt quantitatiu i qualitatiu
Aquest curs 2014-2015 els ensenyaments musicals a Masquefa han fet un important salt quantitatiu i qualitatiu amb l’entrada en funcionament de la nova Aula de Música a la Torre dels Tenas, en conveni entre l’Ajuntament i l’Aula de Música de l’Alzinar. 

L’Ajuntament va reformar l’edifici, de propietat municipal, per adequar-lo a aquesta nova funció, i també aporta els recursos materials i econòmics necessaris per al funcionament del centre. L’aposta l’ha fet de la mà de l’Aula Musical de l’Alzinar, entitat que ja venia impartint estudis musicals a Masquefa des de feia anys en les seves instal·lacions i que ara aporta l’equip de professionals al projecte i s’encarrega de gestionar l’activitat. Així, alumnes i docents han guanyat un nou equipament en condicions òptimes i més i millors recursos per a la docència i l’aprenentatge d’ensenyaments musicals.

A l’Aula de Música s’hi poden aprendre tot tipus d’estils de música (moderna, clàssica, tradicional …) i diferents modalitats, com llenguatge musical, instruments o conjunt instrumental.