L’espai és previst que entri en funcionament el febrer i oferirà un total de vuit places per a nadons a partir de quatre mesos i d’entre un i dos anys.

L’Escola Bressol Municipal (EBM) La Baldufa obrirà a partir del proper mes de febrer una nova aula de nadons dirigida a infants a partir de quatre mesos (nascuts el 2018) i d’entre un i dos anys d’edat (nascuts el 2017). Aquesta actuació respon a la voluntat de l’Ajuntament de donar resposta a l’augment d’inscripcions al centre registrat al llarg de l’actual curs, garantir a totes les famílies interessades l’accés a l’escola bressol municipal, i prestar als usuaris un servei òptim i adaptat a les seves necessitats.

Daniel Orellana, regidor d’Educació, assegura que “l’Escola Bressol La Baldufa s’ha convertit gràcies a la tasca ingent i diària de les educadores en un centre de referència en matèria educativa i formativa per a les famílies de Masquefa”.

En aquest sentit, les famílies interessades en sol·licitar una plaça poden trucar al telèfon 93 772 50 11 per concertar una visita prèvia i rebre tota la informació necessària.

L’EBM La Baldufa, centre especialitzat en el primer cicle d’educació infantil

L’Escola Bressol Municipal La Baldufa cobreix l’etapa entre els 0 i els 3 anys. Al centre, els infants viuen i aprenen a fer-se grans i esdevenen protagonistes del seu aprenentatge, partint de les seves pròpies experiències i el seu context. Així, l’EBM és el primer espai, després de la família, de socialització, participació i integració.

L’equip educatiu, amb una llarga experiència, té com a principal objectiu educar en un ambient afectiu i comprensiu, aportant les situacions i els estímuls per al desenvolupament integral (emocional, físic, social i cognitiu) de cada infant, respectant i potenciant el propi ritme de creixement i maduració.