Masquefa va rememorar, diumenge, vells temps amb la primera trobada de Seat 600 i cotxes clàssics. Fins a 52 vehicles vinguts d’arreu de Catalunya es van concentrar a la benzinera de la Pedrosa, des d’on van fer un recorregut fins a l’esplanada del supermercat de Can Parellada, on van esmorzar.

Els conductors també van ensenyar els seus vehicles als nombrosos curiosos que s’hi van interessar. Els 600 i cotxes clàssics van iniciar després un recorregut pels carrers del centre urbà de Masquefa que va acabar al pati del Recinte Rogelio Rojo, on van deixar els cotxes en exposició.

Els participants van aprofitar-ho per fer una visita a les instal•lacions del Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC), que és únic a l’estat. Posteriorment gairebé un centenar de conductors i acompanyant van gaudir d’un dinar a la Rogelio Rojo i, a la tarda, van gaudir del ball organitzat a la Sala Polivalent.
 

Els organitzadors de la trobada (l’Associació Cultural de Can Parellada, amb el suport del Club Foro 600 i l’Ajuntament) també van guardonar els participants. Hi va haver premis per al cotxe vingut de més lluny, per al cotxe més ben preparat, per al cotxe més antic (un SEAT 124 propietat del masquefí Pere Eloi), per al conductor de més edat i per al conductor més jove (el veí de Masquefa David Gurillo, de 33 anys).
 

L’èxit de participació i públic d’aquesta primera edició ja ha fet decidir els organitzadors a preparar-ne una altra l’any vinent, tot i que s’estudia canviar la data i fer la trobada al setembre o l’octubre. Els organitzadors agraeixen la col•laboració de la Policia Local i Protecció Civil, que van vetllar pel correcte desenvolupament de l’activitat.