L’Equip d’Atenció a la Dona (EAD) inicia un nou servei d’atenció grupal d’ajuda mútua a les dones de Masquefa. Aquest nou servei pretén afavorir un espai de trobada on les dones puguin reflexionar, acompanyar-se i afirmar-se. El servei d’atenció grupal es posarà en marxa aquest mes de maig al Centre Tecnològic i Comunitari.

Per a més informació podeu trucar al telèfon de l’Equip d’Atenció a la Dona (63 63 65 63 1). Podeu contactar amb l’EAD de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia. També dilluns i dimarts, de 4 a 6 de la tarda, i dimecres i dijous, de 4 a 7.

L’Equip d’Atenció a la Dona és una iniciativa pionera que neix l’any 1999, en el marc del treball de l’associació Dones amb Empenta en l’àmbit de l’atenció a les necessitats de les dones.

L’EAD ofereix atenció individualitzada i gratuïta a totes les dones i noies del municipi de Masquefa, que necessitin qualsevol tipus d’informació i/o assessorament. Està integrat pel Servei d’Informació i Acollida, que ofereix orientació sobre tots els temes, serveis i recursos d’interès: de tipus laboral, associatiu, cultural, educatiu i personal entre altres, i el Servei d’ Atenció Psicològica i Assessorament Jurídic.

Per contactar amb l’EAD podeu adreçar-vos al CTC el primer dimecres de cada mes, de 16 a 19 hores. També podeu trucar al 63 63 65 63 1.