Masquefa va viure divendres i dissabte les 24 Hores de Futbol Sala de més nivell de la història. El torneig, que celebrava els 25 anys, va permetre als nombrosos afeccionats que es van aplegar al pavelló gaudir d’un gran espectacle. La competició va comptar amb la participació de setze equips de Masquefa, Olesa, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts, Piera i Pallejà. Les 24 Hores de Futbol Sala les organitza el Futbol Sala Espardenya amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Els equips masquefins (Cebollinos, Destellos masquefinos i Espardenya) van aconseguir classificar-se per a les semifinals, juntament amb l’equip Olenet 2005 SL, d’Olesa.

L’Espardenya cau a la gran final

La gran final, disputada entre l´Espardenya i l´equip d´Olesa, va ser un partit de molta tensió i en què els masquefins van acabar pagant l’esforç de disputar tants partits. La final se la va endur l’Olenet 2005 SL per un clar 3 a 0. L’equip del Baix Llobregat assolia, així, per primera vegada aquest títol, que l’any passat se li va escapar per la mínima.

Un any més tant el públic, com els equips participants i l´organització van fer possible un espectacle esportiu que s’ha guanyat ja un gran prestigi.