El bon temps va aliar-se diumenge amb la tercera edició de Les Botigues al Carrer i va afavorir que registressin una elevada participació. Tal i com va passar en les dues edicions anteriors, més d’un miler de masquefins i masquefines van passejar-se per l’avinguda de La Línia i van comprar en les parades que hi van instal•lar els 22 comerços participants.

La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, vol ajudar el comerç local a donar a conèixer els seus productes i serveis en una jornada especial on es pot combinar les passejades i les compres. Ja des de primera hora, les 10 del matí, l’avinguda de La Línia va omplir-se de curiosos a la recerca de gangues. La presència es va anar animant cap al migdia, quan es va produir la major afluència de visitants, i fins a les 3 de la tarda, moment en què les botigues ‘van abaixar la persiana’.

Èxit de ventes
Les terceres Botigues al Carrer van tornar a satisfer tant els visitants com els establiments participants, els quals n’han destacat el bon volum de ventes.

El bon funcionament de la iniciativa, ja des de la primera edició, ha fet que bona part dels comerços apostin per repetir-hi, a la vegada que alguns establiments (en aquest cas, cinc) hi han vist també una bona oportunitat per plantar cara a la crisi i s’hi han afegit per primer cop.

Per fomentar les ventes, alguns comerços van aplicar descomptes especials en els seus productes i serveis. D’altres van organitzar sortejos d’articles. Aquest va ser el cas de la botiga de roba íntima Sol i Lluna, el centre d’estètica Esencia i la perruqueria i centre d’estètica Stylo.

Els visitants a Les Botigues al Carrer van poder triar i remenar entre un ampli ventall d’ofertes i propostes de pràcticament tots els serveis comercials. En aquesta ocasió hi van muntar parades Alumec, Auto Electric Injecció Marino SL, Centre de jardineria Masquefa, Ciber Phone, Comercial J.A.N., EMME, Escola de Dansa Noemí Rubira, Esencia, Fruiteria La Pera, Fruites i Verdures Yolanda, Futur Vídeo, S.C.P., Gamper Sport, Instal•lacions E.Olivella, J.C. Muntatge, Moda Jove, Moda Menuda, Multipreu David, Original Vídeo, el Raconet Artístic, Sol i Lluna, STYLO i Zero Administration Time, S.L.

L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Ventura, van visitar els estands per lliurar als comerciants un diploma acreditatiu de la seva participació a la fira.
 

Amb el medi ambient

Els comerços van tornar a lliurar als visitants bosses ecològiques i reciclables per afavorir així un hàbit respectuós amb l’entorn i el medi ambient i substituir les tradicionals bosses de plàstic.

Per afavorir la participació, l’Ajuntament també va instal•lar un inflable que va fer les delícies dels més menuts mentre els seus pares i mares passejaven i compraven. També dues pallasses del nou centre El Raconet Artístic van dur a terme diverses animacions infantils al carrer.