La quarta edició de Les Botigues al Carrer, celebrada diumenge, va repetir els bons resultats de participació, visitants i vendes de les edicions precedents. Des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda els masquefins i masquefines van passejar per l’avinguda de la Línia per visitar els estands que hi van instal•lar la vintena de comerços i empreses participants.

Els comerciants va mostrar-se satisfets, una vegada més, pel funcionament d’aquesta original proposta organitzada per l’Ajuntament i van coincidir a destacar que Les Botigues al Carrer són una fórmula eficaç per ajudar-los a donar a conèixer els seus productes i serveis. A la vegada, la iniciativa permet també al teixit comercial i empresarial explorar possibilitats de negoci i concretar algunes vendes.

Nous expositors
Des de la primera edició, el març del 2009, Les Botigues al Carrer han obtingut una excel•lent resposta per part de les empreses i els comerços de Masquefa, amb una vintena de participants de mitjana. A més, han captat en cada edició nous comerciants, a la vegada que han fidelitzat gran part dels que ja hi participaven.

Diumenge hi van prendre part per primera vegada 5 empreses: Bonavista Gym, Finestres Anoia, Hospital Veterinari, Trozos de Cultura i 6TNArquitectura. A més, van tornar a apostar-hi unes altres 14 empreses: Sol i Lluna, Moda Jove, Escola de Dansa Noemí Rubira, Zero Administration Time, Multipreu David, Moda Menuda, Original Video Masquefa, Instal•lacions E. Olivella, Ciber Phone PC, El Raconet Artístic, Centre de Jardineria Masquefa, Emme, La Pera i Llar i Finestra-Llar 21.

També des de la primera edició Les Botigues al Carrer han aglutinat representants de pràcticament tots els sectors comercials de Masquefa.

Passejades, compres i espectacles
Les Botigues al Carrer permeten disfrutar d’una jornada especial i compaginar les passejades i les compres. A més, els visitants gaudeixen d’algunes animacions i demostracions al carrer amb què les empreses donen a conèixer els seus productes i serveis.

Aquest diumenge, per exemple, tres actrius de El Raconet Artístic van demostrar les seves dots teatrals recorrent totes les parades de la fira disfressades de mestresses de casa. Per la seva banda, el gimnàs Bonavista Gym va portar un culturista i va organitzar diverses demostracions d’arts marcials.